Produse originale
construite din lemn masiv.

Căsuțe, hrănitoare și adăposturi pentru păsări, animale mici și insecte.
Ornamente de gradină și accesorii de bucătărie. Produse din lemn masiv.

Despre noi

NATURAL TIMBER SRL este o companie romaneasca cu capital 100% privat. A inceput activitatea in anul 2009, avand o experienta in acest domeniu de peste 30 ani, datorita activitatii precedente inceputa intr-un atelier mic in casa parinteasca inainte de anul 1990.

Unul din obiective principalele stabilite de firma noastra de-a lungul timpului este de a satisface toate cerintele clientilor prin implementarea unor standarde inalte de calitate. Datorita calitatii produselor noastre firma noastra si-a facut un renume international fiind prezenti pe piata din Europa  si America de Nord.

In anul 2014 am implementat un proiect de finantare europeana in urma careia ne-am dezvoltat capacitatea de productie si am redus timpii de prelucrare a materialului lemnos devenind astfel mult mai competitivi si eficienti.

In prezent detinem o platforma industriala pe o suprafata de 15000 mp, din care suprafata construita este de 1200 mp, si o platforma betonata de 2000 mp, iar o parte este folosita ca depozit pentru bustean, cherestea si alte produse din lemn. Linia de productie este dotata cu utilaje de inalta performanta destinate prelucrarii lemnului, incepand de la debitarea si uscarea lemnului pana la produse finite in cele mai mici detalii ale lemnului.

Planurile de viitor ale companiei noastre cuprind un nou proiect de finantare europeana pentru achizitia de utilaje de prelucrare a lemnului de ultima generatie necesare cresterii productiei cat si calitatii produselor.

Protejăm natura prin
conservarea biodiversităţii

Conservarea biodiversităţii reprezintă, în perioada actuală, una dintre problemele importante la nivel internaţional, din cauza intensificării impactului uman asupra biosferei.

Produse unice!
Calitate superioară.

Gama de produse este extrem de diversificata precum adaposturi si hranitoare pasari, casute animale mici(arici, hamsteri, lilieci, veverite), casute insecte (buburuze, albine, fluturi), hranitoare caini si pisici, accesorii bucatarie(tocatori si tavite), ornamente gradina.

Produsele noastre sunt concepute si fabricate exclusiv de firma noastra cu material lemnos provenit din Muntii Apuseni.

Tratarea termica a lemnului corespunde ISPM15 iar intraga linie de productie cat si materialul lemnos sunt certificate.

Rumegusul rezultat in urma prelucrarii materialului lemnos este procesat si brichetat.

Gama noastra de produse sunt martorii activitatii noastre.